Personvernerklæring

Her finner du informasjon om hvilke data vi lagrer, hvordan vi bruker og lagrer disse dataene, og hvilke rettigheter du har etter EUs personvernforordning (GDPR).

Data

Hvilke personopplysninger lagrer dere?

Når du booker en tur eller kjøper et gavekort av oss, lagrer vi personopplysninger som navn, e-postadresse og telefonnummer.

Hva bruker dere personopplysningene til?

Vi bruker personopplysningene til å kontakte deg for å avtale flyturer og til å sende deg betalingsinformasjon når du skal betale for gavekort.

Hvor lagrer dere personopplysningene?

Personopplysningene vi innhenter fra kontaktskjemaene våre overføres automatisk til et regneark i Google Sheets.

Hvor lenge lagrer dere personopplysningene?

Vi lagrer personopplysningene i ett år etter at flyturen er gjennomført. Deretter slettes de.

Deler dere personopplysningene med andre?

Personopplysningene deles med den piloten som skal fly dere. Utover det, deles ikke personopplysningene med noen andre.

Hvilke rettigheter har jeg?
Du har blant annet rett til:
  • innsyn i opplysningene vi har lagret om deg
  • at vi retter opplysninger som er feil
  • at vi sletter opplysninger om deg
  • å be om at vi begrenser behandlingen av opplysningene som lagres
  • å protestere mot at vi behandler opplysninger om deg
  • at vi ikke bruker automatiserte dataprogrammer til å ta viktige avgjørelser om deg
  • å få utlevert opplysningene vi har lagret om deg
Dersom du tar kontakt med oss for å utøve rettighetene dine, skal vi oppfylle dem kostnadsfritt og innen 30 dager. En mer detaljert oversikt over rettighetene dine finner du på Datatilsynets nettsider.
Hvordan kontakter jeg dere?
Hvis du har spørsmål om hvordan vi behandler personopplysninger, eller ønsker å utøve rettighetene dine, kan du kontakte oss ved å sende en e-post til This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Informasjonskapsler (cookies)

Hva er en informasjonskapsel?
En informasjonskapsel er et stykke data som lagres lokalt på PC-en din når du besøker nettsiden vår.
Hva bruker dere informasjonskapsler til?
Vi bruker informasjonskapsler til å analysere trafikken på nettsidene våre ved hjelp av Google Analytics, til å optimalisere siden for operativsystemet ditt og nettleseren din og til å målrette markedsføring (bannerannonser gjennom Google Display Network og videoannonser på YouTube) mot brukere som har besøkt nettsidene våre.
Hvordan sletter jeg informasjonskapsler?
Du kan selv endre innstillinger for, og slette, informasjonskapsler i innstillingene til nettleseren din.

Kontakt

  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.