Turer

Hva vil du oppleve?

Under finner du et knippe forslag til turer som er populære. Har du andre ønsker, skreddersyr vi gjerne en tur for deg.

Sightseeing over Oslo

 

På denne turen flyr vi nedover Bunnefjorden til Drøbak og sirkler over Oscarsborg før vi flyr langs Oslofjorden nordover mot Sandvika. Vi dreier så vest og flyr over Bærum og videre over Holmenkollen før vi setter kursen tilbake. NB! Prisen er for hele flygningen, uavhengig av hvor mange personer dere er.

60 min
ca. 1800 kroner

Skreddersy din egen tur

 

Kanskje du vil kombinere en sightseeingtur over Oslo med en tur til Geilo og tilbake igjen? Eller har du en gammel koie på Finnskogen du ønsker å se fra luften? Eller synes du at Karlstad er det fineste stedet på jord, og ønsker å bli fløyet dit på en dagstur? Kun fantasien (og været) setter grenser for hvor vi kan fly.

?
?

Sightseeing over Gaustatoppen

 

Vi flyr fra Kjeller eller Gardermoen, over Maridalsvannet og Holmenkollen og sikter rett på den sepktakulære Gaustatoppen. På vei hjem flyr vi over Tinnsjø og Drammen før vi starter nedstigningen omtrent ved Heggedal. Nedstigningen foregår over Oslofjorden, Nesoddtangen og inn til enten Gardermoen eller Kjeller. Denne turen krever høyt skydekke, siden Gaustatoppen ligger på mer enn 6000 fots høyde. NB! Prisen er for hele flygningen, uavhengig av hvor mange personer dere er.

1 t 30 min
ca. 2700 kroner

Sightseeing over Norefjell

 

Vi flyr fra Kjeller, over Maridalsvannet og Holmenkollen og flyr så nordover over Nordmarka. Vi passerer Hønefoss og tyrifjorden før vi sirkler over Høgevarde, som er punktet hvor vi snur. På hjemveien flyr vi direkte til Sandvika, over Fornebu og Nesodden før vi flyr inn og lander på Kjeller igjen. NB! Prisen er for hele flygningen, uavhengig av hvor mange personer dere er.

1 t 15 min
ca. 2250 kroner

Dagstur til København

 

Fra turen setter vi kursen direkte sørover mot kongens by. På veien passerer vi de små danske øyene Anholt og Læsø, før vi flyr inn over Danmark og lander på Roskilde lufthavn. Fra Roskilde er det en kort taxitur til toget som tar dere rett inn til København. Etter noen timer setter vi kursen hjemover igjen. NB! Prisen er for hele flygningen, uavhengig av hvor mange personer dere er.

4 t 30 min
ca. 8000 kroner

Dagstur til Stavanger

 

Turen over fjellet fra øst til vest er intet mindre enn fråtsing i vakkert landskap. Vi flyr over Oslo, Kongsberg og Notodden, før fjellandskapet åpner seg under oss. Du får se Seljord, fjellene mellom Setesdal og Sirdal før selve rosinen i pølsa: Innflygingen til Stavanger tar oss direkte over Lysefjorden og Preikestolen før vi setter nesa rett ned mot Norges oljehovedstad. NB! Prisen er for hele flygningen, uavhengig av hvor mange personer dere er.

3 t 30 min
ca. 6300 kroner

Kontakt

  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.